IarmarEco :: Foc marinat
Foc marinat

Scrie vânzătorului în chat:

Hospices of Hope Moldova

Chisinau, str. Bucuresti 67, of.7

Descriere:

Hospices of Hope este o organizație Britanică de caritate care a dedicat mai bine de 25 de ani dezvoltării eficiente și active a Serviciilor de Îngrijire Paliativă în Sud-Estul Europei. Prezentă în Republica Moldova încă din 2008, Hospices of Hope Moldova dezvoltă activ , începând cu 2017, Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope – prima de acest gen din țară.
La momentul actual din acestă rețea fac parte cinci echipe mobile multi-disciplinare care prestează servicii gratuite pentru beneficiari în raioanele Orhei, Soroca, Ocnita, Cahul și Taraclia.

Pe lângă suportul financiar integral dedicat desfasurării activității (medicamente și consumabile medicale, utilaje medicale mobile,salarizarea personalului specializat, utilității, servicii de telecomunicații, masină, etc.) toate personalul medical integrat în Rețeaua Hospices of Hope Moldova beneficiează de instruire profesională în domeniul îngrijirilor paliative și de suportul continuu al centrului comun de resurse al rețelei localizat strategic la Chișinău, astfel încât să asigurăm în permanență calitatea și profesionalismul serviciilor oferite gratuit bolnavilor incurabili.