Caravana IarmarEco 2020: Umple-ți torba cu produse ecologice din localitatea ta!

Website homepage slider small res 1128x360px

IarmarEco 2020 va fi diferit, dar nu mai puțin grandios! Cea de-a opta ediție a evenimentului IarmarEco - Iarmarocul Oportunităților Ecologice și a Antreprenoriatului Social - va avea loc sub formă de CARAVANĂ, axată pe promovarea producătorilor și a actorilor locali. Astfel, pe parcursul lunii octombrie vom organiza câte un IarmarEco în 4 localități din țară: Chișinău, Rezina, Sângerii Noi și Ialoveni.

Ca în fiecare an, IarmarEco va pune accentul pe producători și consumatori locali și pe crearea relațiilor dintre aceștia. Fiecare locație din cadrul Caravanei va avea câte 30-40 de expozanți, cu o mare diversitate de produse locale, artizanale și ecologice. Pe lângă un asortiment bogat de produse naturale, vizitatorii vor avea parte de degustări, workshop-uri, concursuri cu premii, activități pentru copii și ateliere de creație, iar pentru amintiri frumoase, vom avea amenajată și o zonă pentru fotografii! 

Ca să nu ratezi să-ți faci plinul cu bunătăți și emoții pozitive, alege-ți data și locația cea mai aproape de casă sau suflet:

Toate evenimentele se vor desfășura între orele 11:00 și 17:00. Mai multe detalii despre expozanți, activități și fiecare locație din cadrul Caravanei IarmarEco vei găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

-------------------

Caravana IarmarEco 2020 este organizată de EcoVisio și finanțată de Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud - Est (EFSE DF) în cadrul inițiativei EU4Business, de IM Swedish Development Partner și de Suedia. Parteneri locali: Primăria Ialoveni, Primăria Rezina, Primăria Sîngereii Noi și Pretura Buiucani

 

Read about IarmarEco 2019


IarmarEco2020 colaj general web

 

Contactele noastre

Phone:
+(373)79801012 (MD)
Email:
iarmareco@ecovisio.org

Ne găsiți pe:

Facebook:
IarmarEco

Contact Form

Don't hesitate to contact us with any inquiry or suggestion