IarmarEco19 covers web site ecovisio

 

Între 14 și 15 septembrie 2019, în Chișinău va avea loc IarmarEco, un iarmaroc absolut special, dedicat oportunităților ecologice și antreprenoriatului social. Evenimentul va aduce în același loc produse ecologice și de artizanat, producători locali și asociații obștești, inițiative sociale și de antreprenoriat social, workshop-uri educative, discuții cu experți, ateliere de lucru, activități pentru copii, zonă de food court sănătos, peste care vor plana buna dispoziție și oamenii de suflet.

Aflat deja la cea de-a șaptea ediție, IarmarEco promite să ofere și anul acesta un iarmaroc sănătos și ”verde”, pentru oameni, torbe și suflet. 

Evenimentul va avea două componente: cea expozițională, care va reuni producători și distribuitori de produse autohtone și servicii destinate unui stil de viață echilibrat, și cea informativ-educativă, care constă intr-o serie de ateliere practice, seminare, prezentări și discuții. Aproximativ 150 de antreprenori sociali și inițiative ecologice vor participa anul acesta la IarmarEco, unde vor oferi vizitatorilor desfătări una și una (mai multe informații aici).

Intrarea este gratuită

 14-15 septembrie 2019

Kentford, bd. Ștefan cel Mare 202, or. Chișinău, Republica Moldova

Evenimentul pe:

 

 

IarmarEco este organizat de A.O. EcoVisio cu sprijin din partea Facilității de Asistență Tehnică a Fondului Green for Growth (GGF TAF), finanțat de Uniunea Europeană în cadrul inițiativei EU4Energy, și din partea Suediei.

EU4Energy      GGF TA     Suedia Sverige

 

Contactele noastre

Phone:
+(373)79801012 (MD)
Email:
iarmareco@ecovisio.org

Ne găsiți pe:

Facebook:
IarmarEco

Contact Form

Don't hesitate to contact us with any inquiry or suggestion